Voor wie

Voor wie werken wij?

K & R Services werkt samen met verschillende disciplines om de projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo ondersteunen wij installateurs, gebouweigenaren en bouwkundige aannemers.

Installateurs

Wij ondersteunen installateurs vanaf de tenderfase tot en met de oplevering. Dit kan zijn door het maken van de calculatie in de offertefase, het toetsen van ontwerpen op wet- en regelgeving en technische haalbaarheid, werkvoorbereiding en/of projectleiding tijdens de uitvoering, het verzorgen van revisietekenwerk, maar ook het uitvoeren van kwaliteitscontroles en inspecties op het gebied van techniek of veiligheid.

Gebouweigenaren

In zowel de bouw- als de beheerfase kunnen wij u als gebouweigenaar ondersteunen. Wij kunnen de begeleiding verzorgen van de bouwactiviteiten bij de nieuwbouw of renovatie van uw pand en aan het eind een opleverinspectie uitvoeren.

Een vaak onderbelichte fase van een project is de nazorg- en garantiefase, ook dat kunnen wij voor u managen. Bij klachten over het binnenklimaat kunnen wij de problemen analyseren en oplossingen aandragen.

Om een gebouw op een verantwoorde wijze te beheren, verzorgen wij meerjaren onderhoudsplannen, waarbij inzage in de conditie en benodigd onderhoud wordt verschaft.

Bouwkundig aannemers

Wij ondersteunen bouwkundig aannemers vanaf de tenderfase tot en met de oplevering. Dit kan zijn door het toetsen van de installatietechnische calculaties, het ondersteunen bij het inkooptraject of het verrichten van kwaliteitscontroles op de bouwplaats op het gebied van techniek en veiligheid. Ook kunnen wij het revisietekenwerk verzorgen.

Contact

K & R Services
Het Vergun 24
6931 KD Westervoort

E: info@kr-services.nl
T: +31 (0)55 534 54 11